Харківські хокеїсти поступилися в гольовій «перестрілці»

21.02.2018 10:32 Спорт
Фото: uhl.com.ua Фото: uhl.com.ua
Вчора, 20 лютого, відбувся перенесений матч 5-го туру Української хокейної ліги (УХЛ), в якому «Кременчук» на своєму льоду приймав харківський МХК «Динамо».

Секундна стрілка не встигла зробити і один повний оборот, як гості з Першої столиці вийшли вперед — на 44-й секунді відзначився Володимир Чердак. Господарі зуміли відновити паритет у матчі тільки в другій половині стартового періоду, коли «Кременчук» завдяки точному кидку Всеволода Толстушка реалізував більшість. Втім, рівний рахунок протримався недовго — менше, ніж через півхвилини динамівці знову повели в рахунку, відзначився Руслан Максименко. На 13:15 у гостей вдруге видалили гравця, і господарі вдало цим скористалися — 2:2.

У наступному періоді господарям вперше в цьому поєдинку вдалося вийти вперед, шайбу закинув Дмитро Чернишенко. До слова, господарі це зробили знову в чисельній більшості. Гості здаватися не збиралися і ще в другому періоді відновили рівновагу в матчі, забив Олексій Сиротенко. Заключна двадцятихвилинка пройшла у впертій боротьбі, втім, все-таки господарі зуміли зломити опір харків'ян. Артем Шиманський своїм точним «пострілом» приніс перемогу господарям — 4:3.

Сьогодні, 21 лютого, «Кременчук» і МХК «Динамо» зустрінуться ще раз, але вже в поєдинку 38-го туру УХЛ. Матч розпочнеться о 18:00.

Савелій Мякушко