Харківські «Пантери» дають льодовий бій чоловікам

25.06.2018 17:35 Спорт
Фото: ЖХК "Пантери" Фото: ЖХК "Пантери"
Хокеїстки змагаються з чоловічими командами у Літньому кубку Харкова.

Цьогоріч серед учасників Літнього кубка Харкова з’явилася жіноча команда. Харківські «Пантери» битимуться на льоді з п’ятьма чоловічими командами. Розпочали свій шлях у турнірі дівчата з матчу проти «СМК». Серед завдань цього матчу була перевірка у бою молоді. І вона з тренерською установкою впоралася — новачки не випадали з тактичних схем в атаці і оборони.

Матч закінчився перемогою «СМК» — 9:4.

— Перша гра була складною, суперник сильний, швидкий. Доводилося вичавлювати з себе максимум сил і все, на що ми здатні, щоб не зіграти в суху, також приймати швидко рішення за рахунок швидкості суперника, — розповіла «СК» президент ЖХК «Пантери» Катерина Середенко. — У цьому турнірі ми не розраховуємо на високі місця, для нас це величезний досвід з метою підготовки до наступного чемпіонату України, адже ми ростемо тоді, коли граємо з сильним суперником, який на дві голови вище нас. Поразку приймаємо нормально, не впадаємо у відчай, аналізуємо помилки і біжимо далі, включаємо голову і розробляємо нові схеми атаки і оборони.

За словами граючого президента клубу, після гри настрій у гравців позитивний, дівчата налаштовуються на наступні ігри. Свій наступний матч проти «Фортесса» хокеїстки проведуть 2 липня. Всі ігри проходять на Льодовій арені «Салтівський лід».

Вхід вільний.

Юлія Міронюк