Харків’янки потрапили до списку найкращих хокеїсток

05.12.2017 13:50 Спорт
Фото: ЖХК "Пантери" Харків Фото: ЖХК "Пантери" Харків
Відразу кілька гравчинь «Пантер» увійшли у ТОП-5 найкращих хокеїсток чемпіонату України.

Третій тур змагань приніс харківським «Пантерам» не тільки рекорд по забитих шайбах, також відразу кілька дівчат зі стану «рожево-чорних» опинилися серед найкращих снайперів, форвардів та захисників чемпіонату України.

Так, після шести проведених ігор (нагадаємо один тур в три гри харків’янки пропускали) Владислава Скащук з 12 забитими шайбами та п’ятьма гольовими передачами посідає друге місце у рейтингу снайперів. На першому — Інгуна Лукашевіца з «Дніпровських Білок», щоправда, в її активі вже дев’ять зіграних матчів. Ще одна з «Пантер» — Діана Ковтун — у цьому рейтингу посідає четверте місце. Дівчина провела п’ять ігор, закинула 11 шайб, зробила шість гольових передач.

Скащук та Ковтун увійшли й до п’ятірки найкращих бомбардирів — четверте та п’яте місце відповідно. Четверте місце у рейтингу найкращих захисників-бомбардирів посідає «пантера» Надія Макаренко. Дівчина провела шість ігор, забила одну шайбу та тричі асистувала у взятті воріт суперниць.

Наразі харківські «Пантери» посідають другу сходинку турнірної таблиці — 16 очок. Попереду з 17 очками «Дніпровські Білки», в яких на три проведених гри більше. До речі, харків’янки вже лідери з різниці забитих та пропущених шайб — 40 шайб (забили 50, пропустили 10). У «Білок» різниця складає лише 13 шайб.

Читайте також: Тренер топової футбольної збірної приїде до Харкова

Юлія Міронюк