Зірки європейського футболу помірялись силами із зачепилівською командою

16.10.2015 15:00 Спорт
Фото: fcdnipro.ua Фото: fcdnipro.ua
Зачепилівський "Колос" провів товариський матч проти фіналіста минулого розіграшу Ліги Європи, "Дніпра".

Напередодні чергової гри в чемпіонаті України і Ліги Європи "Дніпро" Мирона Маркевича вирішив з'їздити в гості до аматорської команди з Зачепилівку, "Колосу". Дніпропетровська команда з усією серйозністю підійшла до контрольної зустрічі, привізши на Харківщину основний склад.

Але, незважаючи на всю силу приїжджого колективу, місцеві футболісти не стали "хлопчиками для биття". Зачепилівські гравці досить надійно збудували свої оборонні редути, через що дніпропетровцям лише наприкінці першого тайму вдалося засмутити місцевих вболівальників. "Гол у роздягальню" на свій рахунок записав Данило, якому вдався хороший удар з району півкола.

У другому таймі Мирон Богданович поміняв всіх гравців, за винятком Мішеля Бабатунде. І через вісім хвилин після відновлення гри нападник зб. України Сергій Селезньов подвоїв перевагу партнерів. А довів рахунок до розгромного (хоча в такій зустрічі даний результат назвати розгромним язик не повертається) 18-річний Артем Довбик.

Приїзд фіналіста Ліги Європи став для зачепилівців справжнім святом, а місцеві футболісти заслуговують самих  приємних слів в свою адресу, адже так битися і показати такий результат, навіть негативний, з “Дніпром” не кожна команда УПЛ може.

Колос (Зачепилівка) — Дніпро 0:3
Голи: Даніло, 45+2; Селезньов, 53; Довбик, 73.
Колос (стартовий склад): Штанько, Білик, Васильєв, Воробей, Жданов, Передистий, Костюк, Батусов, Дяченко, Шарко, Жигалов.
Дніпро: Бойко (Лаштувка, 46), Томечак (Матос, 46), Дуглас (Палюх, 46), Гуйє (Чигринський, 46), Андерсон Піко (Влад, 46), Едмар (Чеберячко, 46), Федорчук (Безус, 46), Данило (Кочергін, 46), Гама (Руїс, 46), Бабатунде, Селезньов (Довбик, 57).


Олександр Гаркавець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта