Змішані єдиноборств UFC повернулися: на кого робити ставки

Promo
18.06.2020 16:06 Спорт
Фото: pm.uz Фото: pm.uz
Найближчими вихідними пройде турнір у Лас-Вегасі.

Пандемія коронавірусу призупинила практично всі спортивні події на планеті. Грандіозні змагання, такі як Олімпійські ігри та чемпіонат Європи з футболу, що повинні були відбутися в цьому році, перенесені на 2021. Однак потроху все повертається на круги своя. До прикладу, багато футбольних чемпіонатів уже або відновили першості, або зроблять це найближчим часом. Вже відновилися три з ТОП-5 європейських чемпіонатів – німецька Бундесліга, іспанська Ла Ліга та англійська Прем’єр-ліга. А 20 червня відновляться і матчі в італійській Серії А.  

У серпні пройдуть і фінальні етапи головних футбольних клубних турнірів Європи – Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Трохи пізніше мають відбутися і топові тенісні турніри. Орієнтовно першими після карантинної паузи змаганнями з категорії турнірів Великого шолома буде Відкритий чемпіонат США, проведення якого заплановано на 31 серпня – 13 вересня. А через кілька днів стартує другий знаковий турнір – Відкритий чемпіонат Франції. Турнір відбудеться в Парижі і пройде з 21 вересня по 11 жовтня. Можливо, на матчах навіть будуть присутні глядачі. Відновлюються змагання і в інших видах спорту, таких як баскетбол і ММА (змішані єдиноборства). Тому азартні любителі спорту знову отримали великий вибір подій. Серед гравців букмекерських контор користуються популярністю ставки на mma ufc. До речі, у любителів цього виду спорту буде можливість зробити ставку вже найближчими вихідними.

У Лас-Вегасі у ніч з 20 на 21 червня за київським часом пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC Вегас 3. Головною подією цього івенту стане бій між важковаговиками – американцем Кертісом Блейдсом і росіянином Олександром Волковим. Крім них, в основному карді зійдуться Шейн Бургос і Джош Еметт, Лаймен Гуд і Белал Мухаммад, Джим Міллер і Рузвельт Робертс. В основному карді відбудеться і один поєдинок серед жінок – битимуться екс-претендентка на титул Ракель Пеннінгтон і 42-річна ветеранша Маріон Ріно. Крім цих боїв, у рамках івенту пройдуть ще 7 поєдинків. Так що любителям ставок буде з чого вибрати.

Нагадаємо, основними ставками на бої ММА є ставки на результати (перемога того чи іншого спортсмена) і тотали (кількість раундів). Крім цього, деякі букмекерські контори приймають і ставки на статистику. Наприклад, ви можете зробити ставку на загальну або індивідуальну кількість тейкдаунів і значущих ударів у бою.