Близько тридцяти повій, віком від 18 до 50 років, затримали у Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

06.08.2015 07:30 Суспільство
Фото: mvs.gov.ua Фото: mvs.gov.ua
В результаті кількох рейдів органи правопорядку затримали в центрі Харкова 29 жінок легкої поведінки віком від 18 до 50 років.

Правопорушниць доставили в територіальний відділ міліції. Більшість з них уродженки передмістя та інших регіонів країни, які приїхали до Харкова на заробітки або вступити у місцеві вузи. Але в результаті економічної кризи жінки вдатися до проституції як до можливості поліпшити своє тяжке матеріальне становище. «Стаж роботи» вуличних повій становить від одного місяця до кількох років.

Майже всі затримані при спілкуванні з правоохоронцями розповідають сумні історії про те, що займатися проституцією їх змушує необхідність утримувати неповнолітніх дітей і неможливість отримати стабільну добре оплачувану роботу, - повідомили в ГУ МВС України в Харківській області

Втім, які б пояснення не давали «нічні метелики», чинне законодавство передбачає відповідальність за надання подібних послуг.

На всіх затриманих під час рейду жінок складено адміністративні протоколи за статтею 181-1 (заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає накладення штрафу від 5-ти до 15-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта