Нові випадки COVID-19 виявили в 13 районах Харківщини

03.10.2020 10:43 COVID-19
Колаж "СК" Колаж "СК"
Найбільша кількість захворівших – у Харкові та Лозівському районі.

За інформацією Харківського обласного лабораторного центру, усього за минулу добу в області виявлено 516 випадків. За останню добу найбільша кількість захворівших – 342 – зареєстрована у Харкові. Серед районів області найбільше нових хворих виявили у Лозівському районі – 25 осіб; 12 випадків зафіксовано  у Харківському районі, 10 – у Зміївському. По дев’ять випадків зафіксували у Богодухівському,  Золочівському та Чугуївському районах. На Куп’янщині виявили вісім нових хворих, на  Дергачівщині – шість, на Красноградщині та Балаклійщині – по п’ять. По три випадки зареєстрували у Краснокутському та Коломацькому районах, два – у Вовчанському.

Мапа з  labcenter.kh.ua

Загалом у Харківській області виявили 20 104 випадки коронавірусу: 15116 людей наразі лікуються, 4616 осіб уже одужало, 372 людини, на жаль, померло. За останню добу, за даними РНБО, на Харківщині померло п’ятеро людей, одужало – 28.

Нагадуємо, що з понеділка, 5 жовтня, почне діяти нове епідемічне зонування. Докладніше про це можна дізнатися тут: У «помаранчеву» зону карантину потрапили ще два райони області

Автор: Інна Можейко

Теги: