Готуємося до випускного балу: покупки, ціни, тренди (Фото)

03.05.2017 11:47 Суспільство
Фото із соціальної мережі Фото із соціальної мережі
Випускний вечір – це не тільки ознаменування закінчення шкільної пори, а для когось ще й перший вихід у світ. У яку копієчку він обійдеться цього року та як правильно підібрати вбрання – у нашому матеріалі.

ТОП-5 для шопінгу

Пропонуємо основні п’ять варіантів придбання омріяного вбрання для випускників Харківщини, їхніх батьків і вчителів.

Перший – це найбільший у нашому регіоні ринок, на який традиційно з’їжджаються скупитися не тільки харків’яни, а й жителі сусідніх областей. Його перевага в тому, що тут великий вибір вбрання різних кольорів, фасонів і вартості.

Продавці, до слова, кажуть, що передвипускний марафон уже стартував, і, зокрема, дівчата косяками ходять у пошуках омріяних суконь. Останні коштують від 400 грн за коротеньке просте плаття. За довгі вбрання з камінцями, вишивкою, іншим декором розраховуйте віддати від 1000 грн. За чорні нешкіряні туфлі-човники на середніх підборах треба віддати від 450 грн, босоніжки зі штучної шкіри на високих підборах вартують від 500 грн. За натуральне шкіряне взуття просять удвічі більше.

Хлопцям вбратися – не дешевше. Сорочки на ринку коштують від 300 грн, штани – від 550 грн, піджаки – від 800 грн.

Другий варіант – магазини світових брендів, яких вистачає в торговельно-розважальних центрах (ТРЦ) Харкова. Там також цілком реально знайти собі коротку суконьку від 400 грн. Щоправда, останній шопінг-похід «СК» засвідчив, що нині вибір святкових суконь у бутиках – мізерний. Натомість туди завезли нові весняно-літні колекції, у яких переважно – спідниці, кофтинки, штани тощо. Зрозуміло, що на знижки поки годі й розраховувати. Для хлопців простіше – у магазинах ТРЦ чималий вибір сорочок (від 500 грн), штанів (800) та костюмів (менше 2000 грн зі знижкою), взуття (від 1000 грн), ременів (400 грн) і краваток-метеликів (300 грн). Перевага – можливість придбати брендові речі. Крім того, у деяких магазинах записують, до якої школи, так би мовити, пішло куплене, аби вбрання не дублювалося. Недолік – ціна трохи вища, та й поторгуватися не можна.

Про те, де ще і за якими цінами шукати вбрання на випускний бал, а також про останні віяння у вечірній моді, актуальний макіяж і манікюр для дівчат, правильну сукню для мам і вчительок та економно-модний стиль для хлопців читайте у статті ЗБИРАЄМОСЯ НА БАЛ. СКІЛЬКИ КОШТУВАТИМЕ ВИПУСКНИЙ ЦЬОГО РОКУ.

Читайте також: 

Фото: пресс-служба 1+1, соцмережі

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта