Шість виходів зі станцій метро реконструюють

01.08.2017 08:15 Суспільство
Фото: city.kharkov.ua Фото: city.kharkov.ua
Ще шість виходів зі станцій Харківського метрополітену реконструюють до кінця 2017 року.

1 серпня буде відкритий ще один реконструйований вихід зі ст. м. «Тракторний завод».

Про це  31 липня повідомив заступник директора КП «Підземне місто» Олександр Ткач, передає сайт Харківської міськради. За його словами, торік там відремонтували три виходи, а наступного року реконструюють ще два, і, таким чином, всі виходи зі станції будуть відремонтовані.

Також він зазначив, що виходи зі станцій метрополітену ремонтують практично однаково - замінюють гранітне покриття стін, сходи, фарбують решітки, двері, перила. На кількох виходах обов'язково будують пандуси. Наприклад, на станції «Тракторний завод» пандуси є на виході в бік Московського проспекту і до автостанції з приміськими маршрутами.

Також триває ремонт виходів зі ст. м. «Армійська». Цього року там реконструюють два з восьми, що залишилися.

- Через два тижні приступимо до ремонту останніх двох виходів зі станції метро «Палац спорту» - № 5 і 6, в районі Будинку меблів. Останній в планах на цей рік - вихід зі станції метро «Університет» у бік університету імені Каразіна. Там роботи почнуться після 15 вересня, - повідомив Олександр Ткач.

Один з вестибюлів станції метро «Героїв Праці» закриють

Нагадаємо також, що в підземних переходах Харківського метрополітену почали встановлювати сітілайти зі схемами ліній метро і інформацією про міські пам'ятки.

Олександр Ушаков

Автор: Администратор сайта