Сім'ї бійців, що загинули в АТО, у серпні отримають квартири

30.07.2015 06:50 Суспільство
Фото: news.bigmir Фото: news.bigmir
Міністерство соціальної політики України перерахувало Харківській області понад 470 тис. грн, які будуть спрямовані на придбання житла родичам військовослужбовців.

Всього регіону на виконання державної програми уряд виділив понад 2 млн 800 тис. грн.

«Сім'ї бійців, які загинули під час проведення АТО, - на особливому контролі. Щоб з'ясувати, хто з них потребує поліпшення житлових умов, ми постійно взаємодіємо з районними адміністраціями, оновлюємо дані і відправляємо заявки в Київ, - підкреслив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. - Перші кошти для придбання квартир вже надійшли до нас з державного бюджету. Будемо діяти оперативно, щоб вже в серпні частина сімей змогли в'їхати в нове житло».

За словами очільника області, двокімнатні квартири планується придбати родині рядового Дмитра Посохова в селищі Великий Бурлук, родичам старшини В'ячеслава Кузнєцова - в Циркунах, рідним рядового Олександра Шаповалова - в Лозовій, а родині сержанта Євгена Зернія - у Зміївському районі. Крім того, дві однокімнатні квартири будуть куплені в Харкові для сімей рядового Андрія Попеля і сержанта Володимира Янчука, - повідомляє сайт ХОДА.

Роман Шупенко 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта