У Чугуївському ліцеї розробили «Маршрут безпеки»

24.02.2016 09:21 Суспільство

"Ложка профілактики важливіше бочки лікування". Ця істина стала лейтмотивом заходу, який фахівці ЦДП «Компас» організували та провели спільно з Науково-методичним центром професійно-технічної освіти, Управлінням пенітенціарної служби України в Харківській області та Відділом ювенальної превенції УПД ГУ НП в Харківській області. "Маршрутом безпеки" пройшли юнаки та дівчата з Чугуївського району.

Проведення інтерактивної гри «Маршрут безпеки» в Чугуївському професійному аграрному ліцеї стало першою, але далеко не останньою практикою щодо захисту і забезпечення прав і здоров'я уразливих груп населення за межами Харкова. В процесі просування «Маршрутом безпеки» абсолютно всі команди проявили свої здібності в прийнятті самостійних рішень, вміння розвитку власних поведінкових стратегій, а також великі і необхідні знання щодо профілактики ВІЛ/СНІД, знання про репродуктивне здоров'я та здоровий спосіб життя в цілому.

Ентузіазм і позитивний настрій як співорганізаторів, так і учасників гри дали нам імпульс на розширення географії нашої діяльності в рамках проекту «Права та здоров'я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини» по всій Харківській області.

 

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта