У політиці не буває перерв на обід - Олександр Фельдман

06.11.2015 08:30 Суспільство
У політиці не буває перерв на обід, - таку думку висловив в журналі "Фокус" співголова політичної партії «Наш край», народний депутат України Олександр Фельдман.

«У політиці, якщо це справжня політика, а не імітація, не буває перерв на обід, канікули або на час між виборами. Адже щире бажання покращити життя своїх співвітчизників не може здійснюватися за яким би то не було розкладом», - сказав політик.

Саме тому, за словами Олександра Фельдмана, представники політичної сили «Наш край» і зараз продовжують працювати з виборцями в тісній зв'язці. «Ми спілкуємося з людьми, готуємо ретельно розроблені стратегії розвитку для кожного регіону, міста, району і селища», - говорить народний депутат.

 Також Олександр Фельдман запевнив, що народні обранці від політичної партії «Наш край» незабаром винесуть плани з розвитку регіонів і населених пунктів на обговорення місцевих співтовариств. «Ми пропонуємо виборцям зрозумілу ідею - розвиток рідного краю. І в рамках цієї ідеології необхідно розробити і реалізувати три доктрини - соціальну, економічну і політичну. Всі вони, безумовно, взаємопов'язані і грунтуються на найголовнішому - поліпшенні якості життя людей», - зазначає Олександр Фельдман.

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта