У Харкові відкрився «Соціальний готель»

14.11.2017 15:38 Суспільство
Фото: TripAdvisor Фото: TripAdvisor
Установу відкрили 14 листопада на вулиці Валентинівській, 23-Г

Готель розрахований на 50 осіб (19 номерів). Там можуть зупинятися люди, які потрапили в складні життєві обставини і залишилися без житла, а також внутрішньо переміщені особи. У готелі обладнані кімнати, санвузли, кухня, пральня, також будівля адаптована для людей з обмеженими можливостями. Про це повідомляє сайт Харківської міської ради.

На сьогодні в готелі створені всі умови, аби в оперативному порядку прийняти перших відвідувачів. У повному обсязі установа почне свою роботу з 1 січня. В готелі обладнана кімната швидкого поселення, а чергові адміністратори працюватимуть цілодобово. Максимальний термін проживання — 90 днів, вартість — 40-50 гривень на добу.

«Соціальний готель» — унікальний проект для України, створений за підтримки уряду Німеччини. Будівля готелю відремонтована Харківською міською радою за підтримки компанії GIZ. Німецька сторона виділила 11,5 мільйона гривень на капітальний ремонт приміщень, обладнання та меблі, а за рахунок коштів міста був проведений ремонт покрівлі, фасаду та благоустрій прилеглої території.

Читайте також: Переселенці отримають гроші на відкриття власного бізнесу

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта