У Харкові засудили ВІЛ-інфікованого, який зґвалтував дитину

16.11.2017 15:45 Суспільство
Фото: pravlife.org Фото: pravlife.org
Підозрюваного у зґвалтуванні п’ятирічної дівчинки Харківський районний суд визнав винним відразу за кількома тяжкими статтями Кримінального кодексу України.

Як повідомляє прес-служба Харківської обласної прокуратури, 30-річного чоловіка засуджено до 14 років позбавлення волі. Прокуратура довела у суді провину чоловіка у низці злочинів: задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, зґвалтування дитини та свідоме поставлення іншої особи в небезпеку зараження вірусом імунодефіциту (ч. 3 ст. 153, ч. 4 ст. 152, ч. 1 ст. 130 КК України). На щастя, дитина не інфікувалася.

Засуджений у вересні 2015 року прийшов у гості до своєї знайомої, яка мешкала в одному із сіл Харківського району. Однак жінки не було вдома, вона пішла до магазину. У будинку залишилися лише діти — п’ятирічна дівчинка та чотирирічний хлопчик. Зловмисник зґвалтував маленьку дівчинку. Коли мама повернулася, діти розповіли про те, що сталося. Жінка викликала поліцію.

Наразі вирок суду не є чинним, оскільки триває час на його апеляційне оскарження. На вимогу прокуратури зловмисник перебуває під вартою.

Читайте також: У харківської студентки виявили малярію

Андрій Соха

Автор: Администратор сайта