Підкуп, "мінування", незаконна зброя. Міліція розповіла про день виборів

27.10.2014 07:33 Вибори
www.ves.lv www.ves.lv
У день виборів по Харківській області було зареєстровано 26 повідомлень, пов’язаних із порушеннями виборчого законодавства.

Про це повідомив перший заступник начальника обласної міліції Василь Остропілець.

За його інформацією, зафіксовані порушення: Дзержинський (4), Фрунзенський (4) та Московський (6) райони міста Харкова, Богодухівський (5), Валківський (1), Ізюмський (1), Лозівський (1), Дергачівський (1), Нововодолазький (2) та Куп’янський (2) райони області.

Читайте також: НАСТУПНІ ВИБОРИ - МІСЦЕВІ. АЛЕ СПОЧАТКУ - РЕФОРМИ
                     200 ГРИВЕНЬ ЗА ГОЛОС ТА ІНШІ ПРИГОДИ НА ВИБОРАХ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
                     ДВА ЗАМІНУВАННЯ НА ДІЛЬНИЦЯХ ХАРКІВЩИНИ. УЖЕ ВСТАНОВЛЕНО ЖАРТІВНИКА

- За чотирма фактами слідчими органами відкриті кримінальні провадження, - зазначив Василь Остропілець. – Два з них - за ст. 259 Кримінального кодексу України, які стосуються неправдивих повідомлень про так звані «мінування» виборчих дільниць. Також проводиться досудове розслідування за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 КК України), який виявлено на одній з дільниць Московського району Харкова. Ще одне кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 160 (підкуп виборця, учасника референдуму). Цей випадок було задокументовано в Ізюмському районі. Спостерігач від однієї з партій викритий у тому, що неподалік від виборчої дільниці пропонував грошову винагороду в обмін на голос за кандидата в народні депутати від своєї політичної сили.

Автор: Администратор сайта