Добкін розповів, як влаштовував бенкети у літньому таборі

26.06.2013 09:30 Влада
http://ladies.zp.ua http://ladies.zp.ua
Губернатор Харківської області Михайло Добкін 25 червня відвідав літній табір “Чайка” та “Біле озеро”, що у Зміївському районі.

В ході свого візиту голова ХОДА зазначив, що матеріально-технічна база таборів Харківської області потребує оновлення.

- Довгий час практичні нічого не фінансувалося, тому сьогодні у нас не стоїть завдання збереження мережі таборів. Те, що могли, ми зберегли. Починаючи з 2010 року жоден табір не змінив свого цільового призначення. Зараз, ми намагаємося повернути до життя табори, які з різних причин не працювали кілька років. За допомогою бюджету обласного, районного, органів місцевого самоуправління та позабюджетних коштів намагаємося максимально покращити існуючу інфраструктуру літніх таборів, - сказав Михайло Добкін.

Губернатор розповів, що свого часу батьки часто відправляли його до літних таборів у Харківській області.

- Я можу сказати, що не з чуток знаю, якщо не про всі, то про деякі табори літнього відпочинку. Атмосфера така ж сама і ентузіазм такий же, - каже Михайло Добкін.

Він поділився, що найбільше з того часу йому запам’яталося, як приїздили батьки і привозили черешні чи полуниці.

- Ми збиралися усім загоном. Кожен приносив ласощі, які привезли батьки, і влаштовували справжній бенкет, - згадує губернатор.

Михайло Добкін розповів, що після літнього відпочинку він повертався додому із повною записничкою телефонів та адрес нових друзів.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта