Пістолети, гранати, ножі. На яких станціях харківського метро ходити небезпечно

10.10.2014 06:39 Влада
Здебільшого заборонені предмети працівники батальйону вилучають на станціях «Проспект Гагаріна», «Пролетарська» та «Південний вокзал».

Про це розповів під час прес-конференції начальник штабу батальйону патрульної служби (з обслуговування метрополітену) ХМУ ГУМВС України в Харківській області підполковник міліції Олександр Плескач.

– Співробітники підрозділу цілодобово в три зміни забезпечують охорону громадського порядку на 29 станціях метрополітену, – розповів Олександр Плескач. – За звітний період працівниками підрозділу розкрито 175 кримінальних правопорушень, серед яких здебільшого переважають крадіжки та факти незаконного поводження зі зброєю і вибуховими предметами. Так, з початку року у громадян було вилучено 2 пістолети, 497 набоїв, 2 набої до зенітної установки, 450 грамів тротилу, 5 гранат, 2 тубуси до гранатомета, 6 штик-ножів, 7 ножів кустарного виробництва, 3 нунчаки, 9 кастетів. 

В результаті проведеного статистичного аналізу охорону порядку на цих станціях було посилено додатковими співробітниками міліції для того, щоб підвищити захист пересічних громадян.

Також працівниками підрозділу затримано 22 особи, які переховувались від слідства та суду. За скоєння адміністративних правопорушень на станціях Харківського метрополітену притягнуто до відповідальності 4252 особи.

Автор: Администратор сайта