Прокурори та міліціонери звітуватимуть на сесії облради 29 серпня

09.08.2013 12:38 Влада
http://dozor.kharkov.ua/ http://dozor.kharkov.ua/
Пленарне засідання сесії Харківської обласної ради відбудеться 29 серпня. Відповідне розпорядження підписав 9 серпня голова облради Сергій Чернов.

На сесії розглянуть питання "Про затвердження Програми розвитку культури і туризму Харківської області на 2014-2018 роки", "Про внесення змін до комплексної Програми профілактики правопорушень у Харківській області на 2011-2015 роки", "Про внесення змін до регіональної Програми запобігання і протидії корупції в Харківській області на 2013-2015 роки", "Про затвердження Правил користування маломірними (малими) суднами на водних об’єктах Харківської області".

 

Також в ході сесії обласної ради депутати заслухають звіти керівництва Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області про стан боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та про результати діяльності на території області, а також керівництва прокуратури Харківської області про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на відповідній території.

Автор: Администратор сайта