Роздаючи візитки, харківські дільничні зловили купу злочинців

25.04.2013 11:14 Влада
http://dp.kp.ua/ http://dp.kp.ua/
Дільничні інспектори Харківської області інформували населення про свою роботу, проводили зустрчі та обходи приміщень, в ході яких роздавали спеціальні візитки.

 Про це повідомив старший інспектор з особливих доручень відділу дільничних інспекторів міліції УГБ ГУМВС України в Харківській області майор міліції Олександр Сурмач.

За його інформацією, заходи проводились у період з 18 січня по 31 березня 2013 року. 

За встановленим зразком візитної картки, визначеної МВС України, ГУМВС в Харківській області для дільничних інспекторів було централізовано виготовлено 300 тис. візитних карток із зазначенням адрес дільничних пунктів міліції, контактних телефонів, днів та прийому громадян.

Також за ініціативною територіальних підрозділів виготовлено близько 400 тис. особистих візитних карток ДІМ у вільній формі.

До проведення заходів щоденно залучалось 650 дільничних інспекторів міліції ГУМВС в області та 174 курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ.

За результатами заходів дільничними інспекторами міліції здійснено обходи 670 523 помешкань громадян, що становить 82,2% від їх загальної (816 тис.) кількості, у тому числі в сільській місцевості – 217887 (82,7%), вручено громадянам майже 670 тисяч візитних карток і пам’яток з профілактичної тематики.

Під час проведення зазначених профілактичних заходів безпосередньо дільничними встановлено 877 осіб, які вчинили кримінальні правопорушення.
Затримано 43 особи що перебували у розшуку.

Автор: Менеджер сайта