Вивезти боєприпаси з Лозової складно через особливості рельєфа - МНС

07.02.2013 12:36 Влада
http://www.mediaport.ua http://www.mediaport.ua
Сьогодні, 7 лютого, у Харкові відбулась підсумкова колегія за результатами роботи Головного територіального управління МНС України у Харківській області у 2012 році.

У ході заходу відбулась розширена нарада, на якій були підбиті підсумки роботи територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і території за 2012 рік, а також нагороджені ті, хто особливо відзначився у рятувальних заходах за останній час.

- Зараз ми чистимо територію від боєприпасів, знешкоджуємо і металобрухт, який залишається, віддаємо у Міністерство оборони. 200 га технічної території у Лозовій ми вже повністю очистили, залишилось 47 га. Хоча треба відзначити, що ці 47 га - найскладніший через рельєф місцевості, оскільки тут є озера. У цьому році на роботи Дербюджетом виділено 19 млн грн, тому програму по знешкодженню буде повністю закінчено. Ми сподіваємось, що у жовтні там буде безпечно для проживання - розповідає директор Департаменту управління рятувальними силами МНС України Григорій Марченко.

Катерина Терещенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта