Заступник Добкіна розповів, за що отримував підвищену стипендію

24.05.2013 14:22 Влада
http://kharkov.comments.ua http://kharkov.comments.ua
Учора під час нагородження школярів Харківської області, що стали переможцями та призерами Всеукраїнських учнівських олімпіад та МАН, перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб поспілкувався зі школярами.

Чиновник розповів дітям, як навчався в університеті. Його спеціальністю була “конструювання електронно-обчислювальних машин”.

- Я, як людина, яка закінчила університет з червоним дипломом, можу сказати, що я отримав його тільки тому, що я мало того, що добре навчався, а й займався науково-дослідною діяльністю. І за це в той час отримував 50 рублів додаткової стипендії, хоча і так мав підвищену, - розповів Валентин Дулуб.

Після закінчення університету віце-губернатору запропонували працювати на кафедрі. Валентин Дулуб наголосив, що отримав таку пропозицію тільки завдяки тому, що займався науково-дослідницькою діяльністю.

- А взагалі я хотів працювати у науково-дослідному університеті і займатися серйозними розробками. Мріяв отримати золоту медаль імені М. В. Ломоносова за розробку штучного інтелекту, але суспільна робота, якою я займався паралельно з навчанням, не дозволила мені отримати таку високу нагороду, - сказав Валентин Дулуб. - Але хочу сказати вам, що науково-дослідна робота — вкрай необхідна і потрібна, тому що, завдяки кмітливості, новому підходу ми весь час рухаємося уперед.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта