Провідні PR-менеджери їдуть до Харкова на конференцію

14.10.2014 11:11 Агропром
latifundist.com latifundist.com
17 жовтня на території Міжнародного аеропорту «Харків» відбудеться конференція AGRO-MARKET, присвячена сучасним технологіям просування продукції АПК.

Захід пройде в рамках самого головного сільськогосподарського події Східної Європи під егідою ООН - Міжнародного форуму з розвитку сімейних фермерських господарств AGROPORT. 

Вперше в ході заходу такої спрямованості пул кращих експертів з брендінгу, PR і маркетингу розповість сільгоспвиробникам про специфіку просування продукції, як української, так і на зарубіжних ринках.

Спікерами конференції AGRO-MARKET стануть віце-президент Української PR-Ліги та партнер Агентства PR-Service Олена Дерев'янко, автор книг з лідерства Володимир Воронов, фахівець OOO «Инвента» Євгена Троян, директор ТОВ «ПрофітСістем» Юлія Геращенко, керівник порталу Fermer.ru Олексій Воложанин, бренд-менеджер BRANDER Володимир Соболєв, директор ТОВ «Золоті сторінки» Семен Ген та інші.

«Ми постаралися зібрати дуже якісний пул експертів, які можуть компетентно ознайомити аудиторію з можливостями використання різних промо-інструментів. Упевнені в тому, що відвідування такої конференції буде для учасників виставки виключно корисним», - зазначає Ірина Дядченко, глава Оргкомітету AGROPORT.

«Це дійсно дуже правильна і своєчасна задумка. Вітчизняні аграрії виробляють якісний продукт, але не користуються всім спектром існуючих сьогодні маркетингових та PR-технологій для того, щоб його правильно продавати», - прокоментувала тематику конференції Олена Дерев'янко.

Нагадаємо, з 16 по 18 жовтня на території аеропорту "Харків" відбудеться Міжнародний форум "АГРОПОРТ - 2014".

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта