АТО на Донбасі: вибух у Донецьку, підбиті танки на кордоні. Є загиблі (ВІДЕО)

13.06.2014 06:00 Суспільство
У зоні антитерористичної операції стався ряд бойових зіткнень сил АТО з терористами.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний Опір" Дмитро Тимчук.

За його інформацією, українськими силовиками підбито два танки, що раніше прибули в розпорядження бойовиків з Росії.

"Також силами АТО знищено 3 БТР; 2 вантажівки, що перевозили бойовиків і зброю; 2 одиниці автотранспорту з встановленими крупнокаліберними кулеметами ДШК", - написав він.

Також Тимчук повідомив, що в прикордонних районах з Росією силами АТО блоковані і захоплені 3 автоколони, що вторглися з Росії. Захоплений автотранспорт перевозив боєприпаси і зброю, що призначалися для терористів.

У ході бойових зіткнень, за даними групи "ІО", 4 українські силовики загинули. Поранених - 31. Точних даних про втрати терористів немає.

Також 12 червня 22:09 на стоянці перед будівлею Донецької обласної державної адміністрації відбувся вибух автомобіля Lanos. Від вибуху постраждали 7 осіб, які перебували в мікроавтобусі, що стояв поряд. Імовірно, прихильники ДНР. Постраждалі негайно були доставлені в лікувальні установи міста каретами швидкої допомоги, де їм надана необхідна медична допомога.

У лікарні Донецька померло троє постраждалих у результаті вибуху під Донецької обласної державної адміністрації. Про це повідомляє прес-служба ДонОГА.

"Станом на 9:00 п'ятниці, з семи постраждалих в результаті вибуху автомобіля на стоянці біля будівлі облдержадміністрації в четвер увечері, троє померли в лікарні", - йдеться в повідомленні.

Автор: Администратор сайта