Дорожники взялися до ремонту низки нових об'єктів

26.09.2017 13:59 Економіка
Фото: із соціальної мережі Фото: із соціальної мережі
Представники дорожних служб розповіли про стан ремонту в області 26 вересня на прес-конференції.

 Розпочалися роботи на мосту в районі Пісочина і на ділянці дороги Приколотне - Великий Бурлук, що розташована у Великобурлуцькому районі, - повідомляє Харківська обласна державна адміністрація.

- Також розпочато роботи на дорозі Харків - Охтирка. Там відфрезеровано ділянку довжиною 2 км. Завтра-післязавтра почнемо укладання асфальтобетону на ділянці дороги на території Дергачівського району, - розповів перший заступник начальника Служби автодоріг Харківської області Сергій Пляка.

На трасі Київ - Харків - Довжанський дорожники почали ремонтувати трасу від Ізюма до кордону з Донецькою областю. Роботи ведуться з двох сторін - один підрядник працює в напрямку від Ізюма, інший - у напрямку від кордону.

Дорожники також закінчили ремонт на окружній дорозі: тут виконано влаштування шарів з мінеральних сумішей.

А на минулому тижні тривали роботи на дорозі Мерефа - Лозова - Павлоград. Наразі вже укладено 14 км нового покриття та йде підготовка нових ділянок.

Завершено першу ділянку ремонту на дорозі Харків - Вовчанськ: тут укладено 4 км асфальтобетону. Проводяться підготовчі роботи на інших ділянках траси.

Також тривають роботи на мосту в районі села Губарівка Богодухівського району. Там закінчуються монтажні роботи з установлення ригелів. А на початку жовтня дорожники планують взятися до монтажу балок.

Харківські школярі завоювали медалі на міжнародній олімпіаді

На минулому тижні тривали роботи з поточного ремонту доріг області. За інформацією начальника облавтодору Ігоря Турченка, було ліквідовано 8,5 тис. кв. м ямковості, використано 1036 тонн асфальтобетонної суміші.

Аліна Курлович

Автор: Администратор сайта