Доступне житло будуватимуть мікрорайонами. Міста уже визначені

29.03.2013 12:05 Економіка
http://www.chexov.net http://www.chexov.net
Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник озвучив плани започаткувати в цьому році будівництво мікрорайонів доступного житла на нових земельних ділянках.

У регіонах необхідно продовжувати роботу з пошуку перспективних земельних ділянок, забезпечених інженерно-транспортною інфраструктурою, для розгортання будівництва мікрорайонів доступного житла, повідомляє УНН.

"За пропозиціями регіонів визначено ряд міст, де будуть реалізовані пілотні проекти. На місцях необхідно продовжувати роботу з пошуку перспективних земельних ділянок, забезпечених інженерно-транспортною інфраструктурою, для розгортання будівництва доступного житла", - наголосив Міністр.

Одним із основних пріоритетів під час вибору житла для українців є соціальна інфраструктура.

"Сім'я, купуючи житло, розраховує на ті раціональні площі, на яких можна було комфортно жити, користуючись при цьому усіма об’єктами соціальної інфраструктури. Адже сьогодні основним пріоритетом при виборі квартири сьогодні є саме інфраструктура, яка б дозволила вчити дітей, лікуватись, займатись спортом і просто відпочивати", - сказав Радник Голови ВР з питань будівництва Ігор Лисов.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта