Харків’янин виграв смартфон, розрахувавшись безконтактно карткою

25.09.2017 12:10 Економіка
Харків’янин Богдан Статкевич отримав від Mastercard несподіваний подарунок - надсучасний смартфон із бездротовим зарядним пристроєм.

Співробітниця ПриватБанку зареєструвала його в акції “Платіть безконтактно з Mastercard – вигравайте смартфон та інші подарунки”, але той момент Богдан навіть не зафіксував у пам'яті. На виграш не сподівався і дав згоду на реєстрацію автоматично. Коли дізнався про приз - був просто вражений.

“Не віриться, що хтось може робити такі сюрпризи, - розповідає Богдан Статкевич. - Символічно, що це мені подарунок до першої річниці співпраці із ПриватБанком. Рік тому я відкрив рахунок ПП, оформив особисті картки. З тих пір - активний користувач П24. Безконтактно розплачуюсь карткою скрізь, де є така можливість”.

Оплата з безконтактною карткою Mastercard або пристроєм відбувається миттєво одним рухом. Якщо сума покупки не перевищує 100 грн, навіть не потрібно витрачати час на введення ПІН-коду. Технологія безконтактних оплат Mastercard діє в більш ніж 5 000 000 торгових точок по всьому світу. В Україні вже працюють понад 88 000 безконтактних терміналів – в магазинах, ресторанах, аптеках, заправках тощо.

Безконтактні платежі – це безпечно:

1. Система не спише гроші двічі за одну покупку, тому що термінал блокується, поки проводить платіж.

2. Касир не використає дані з картки в злочинних цілях, тому що не бере її в руки.

3. Шахраї не отримають інформацію про платіж, тому що транзакція має унікальний динамічний код.

“Виграти приз може кожен клієнт, власник безконтактної картки Mastercard або смартфона з NFC (NFC - це технологія бездротового високочастотного зв'язку малого радіусу дії (до 3-5 см), що дозволяє здійснювати безконтактний обмін даними між мобільними телефонами, смарт-картами, платіжними терміналами, системами контролю доступу та іншими пристроями, - пояснює заступник директора ГРУ ПриватБанку у Харківській області, керівник напрямку “Кредитні картки” та “Gold-клуб” Олена Кайкова. - Акція розпочалась 15 липня та триватиме до 15 жовтня 2017 року. Учасники акції оплачують безконтактно покупки картками Mastercard в будь-яких торговельно-сервісних підприємствах на території України на суму від 50 грн одним чеком. Розіграш подарунків проводиться щотижня, протягом усього періоду акції”.

Щотижня, крім головного приза - надсучасного смартфона, ще 45 щасливчиків отримують подарункові сертифікати номіналом 500 грн в одну з мереж на вибір: Comfy, Watsons, “Сільпо” або “Фокстрот”.

На середину вересня в акції зареєструвалося більше 87 тис. клієнтів ПриватБанку.

Автор: Администратор сайта