Аваков у Харкові представив губернатора Ігоря Балуту (ФОТО)

04.03.2014 10:47 Влада
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова

Сьогодні на нараді адміністративно-господарського активу Харківської області відбулося представлення нового губернатора Харківщини Ігоря Балути. 

Варто зазначити, що перед стінами адміністрації зібралися мітингуючі, які кричали «Росія!» «Харків - російське місто!» та рвалися до харківського Будинку Рад. Їх стримує кордон правоохоронців.

Нового губернатора представив міністр МВС України Арсен Аваков.

Він зачитав указ в.о. Президента про призначення нового губернатора, а також основні біографічні дані нового очільника області.

- Ми зараз переживаємо тяжкі часи для країни, - сказав Аваков .- Ми не повинні перетворити Харків в точку конфлікту.

Він також сказав, шо сьогодні необхідно мати спільні цілі, об'єднатися і працювати.

- Шановні харків'яни, я хочу сказати кілька слів. Ми зараз переживаємо критичний момент. І ми харків'яни повинні об'єднатися і вистояти. Ми повинні розуміти, що ми повинна вистояти, щоб нас не могли розколоти, - сказав Балута.

Ігор Балута призвав всі політичні партії не використовувати сепаратистські лозунги. Додав, що сьогодні необхідно звільнитися від корупції і попросив всіх присутніх у цьому допомогти. Свій виступ закінчив словами «Слава Україні».

Пізніше на короткому брифінгу Ігор Балута розповів про основні свої цілі на посту губернатора: це боротьба із корупцією та подолання сепаратистських настроїв. Щодо призначення своїх заступників Ігор Балута визначається, але називає прізвище Івана Варченка.

Сам депутат облради Іван Варченко своє можливе призначення не коментує.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта