Харківська область забезпечена всіма продовольчими товарами - Юлія Світлична

26.09.2016 08:15 Культура
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
24 вересня Великий Слобожанський ярмарок відвідала в.о. голови ХОДА Юлія Світлична.

«Представлено майже 2 тисячі товарів вартістю нижче, ніж в середньому по області. Кожен бажаючий може придбати продукцію безпосередньо у виробника, - сказала Юлія Світлична. - Ми підбиваємо підсумки врожаю в регіоні. Харківська область забезпечена всіма продовольчими товарами. Ми входимо в зиму з хорошими запасами. Сподіваюся, що той настрій, який присутній на Великому Слобожанському Ярмарку, надихне кожного з нас на нові звершення».

«Ми маємо можливість подивитися, чим багата Харківщина, які є традиції в кожному з районів та міст нашого регіону, - сказала Юлія Світлична. - Крім того, в рамках Великого Слобожанського Ярмарку проведено низку заходів. Один з них - конкурс короваїв, в якому взяли участь всі райони і міста області. За підсумками конкурсу ми передаємо короваї в Харківський військовий госпіталь і Хорошевський геріатричний пансіонат. Частина продуктів з ярмарку буде передана в дитячі будинки нашого регіону», - сказала Юлія Світлична.

Разом з в.о. глави ХОДА Великий Слобожанський Ярмарок відвідала народний депутат України Ірина Луценко.

«Я вражена тим, як проходить цей захід, - сказала Ірина Луценко. - Неможливо будувати державу, якщо ти не знаєш своєї історії, обрядів, культури. Великий Слобожанський Ярмарок - це концентрація всього українського. Ми бачимо, наскільки багата наша земля, які сильні і спокійні люди. Вони впевнені в тому, що в Україні все буде добре».

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта