Масштабна водна битва пройде в парку Горького

19.07.2017 12:55 Культура
У парку ім. Горького 22 липня відсвяткують «Екватор літа».

«Ніхто не піде сухим» - головний девіз свята. Цьогорічний «Екватор літа» пройде з масштабною водяною битвою, де кожен охочий зможе перевірити свою спритність та влучність. Про це повідомляє сайт Харківської міської ради.

О 13:00 по центральній алеї парку проїде поливальна машина, яка обливатиме водою всіх, хто трапиться на шляху. Машина проїде по алеї та кружлятиме по Середньовічній площі, поки не закінчиться вода в цистернах. Тому тим, хто не хоче промокнути до нитки, варто зійти на бокові алеї. Така поїздка проходитиме кожну годину.

Також в «Лігві Біллі Кіда» розмістять резервуари з водою і лотки з водними пістолетами та помпами. Взяти участь у водних битвах у стилі «вестерн» зможе кожен.

Увечері учасники свята розділяться на команди хлопців та дівчат, які обливатимуть одне одного. Для цієї битви на головній площі розставлять резервуари з водою і ввімкнуть поливальні шланги. Окрім гостей свята, у битві візьмуть участь професійні аніматори: вони обливатимуть всіх з відер та водних насосів.

На головній площі пройдуть змагання з аква-дартсу, перегони корабликів і дуелі на водних насосах. Також бажаючі зможуть зіграти в водний волейбол, у водні городки, взяти участь у льодовій естафеті. Кращі учасники нагороджуватимуться призами.

Небезпечні для здоров'я пляжі в Харківській області: карта

О 15:00 розпочнеться виступ танцювальних колективів і музичних груп, а о 20:00 гості свята зможуть потанцювати на пінній вечірці.
Нагадаємо, що святкування «Екватора літа» мало відбутися 15 липня, проте погодні умови змінили плани організаторів.

Каріна Попова

Автор: Администратор сайта