Неофіційні візити Мішель Мерсьє. Де пересіктися з Анжелікою у Харкові

14.05.2013 13:58 Культура
http://dartsya.hiblogger.net http://dartsya.hiblogger.net

Під час прямої лінії у газеті «Слобідський край» начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич розповіла програму візиту французької актриси.

Мішель Мерсьє прибуде до Харкова у четвер ввечері. Уже в п’ятницю о 14:00, у день відкриття кінофестивалю "Харьковская сирень", вона залишить відбиток своєї долоні на Алеї зірок у саду імені Т. Г. Шевченка.

- Потім, увечері, о 21:00 візьме участь у церемонії відкриття. Наступного дня відбудеться творча зустріч з нею, квитки на яку можна придбати у галереї “Бузок” або у кінотеатрі “Боммер”. Я думаю, що на творчій зустрічі пані Мерсье дасть відповіді на всі запитання, - сказала Вікторія Маренич.

Окрім того, Мішель Мерсьє відвідає інші заходи. До музеїв вона не потрапить ( у Харкові у дні фестивалю проходитиме “Ніч музеїв”), а от на реконструкцію історичного кінопоказу завітати може.

- В 22:00 у нас на алеї у саду Шевченко відбудеться реконструкція публічного кіносеансу. Буде показано фільм 1929 року “Привид опери”. Це відбудеться під відкритим небом. Ми їй (Мішель Мерсьє) запропонували прийти на цей захід, - каже Вікторія Михайлівна. - Ви знаєте, не дивлячись на те, що ми формуємо свою програму, зірки мають власну думку. Ми не знаємо, чи втомиться вона під час творчої зустрічі. Необхідно враховувати її вік.

“Анжеліка” обов’язково завітає у галерею “Бузок”. 17 травня о 14:30 тум відбудеться концерт французьких виконавців. Туди обов’язково зайде і Мілен Демонжо і Мішель Мерсьє. Вхід на захід буде безкоштовним.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта