Переможець фестивалю "Дитятко" зможе поїхати до Страсбурга

18.09.2012 13:58 Культура
http://dozor.kharkov.ua http://dozor.kharkov.ua
Переможець номінації «Місцеве самоврядування - це ми!» фестивалю "Дитятко" за підтримки Офісу Ради Європи в Україні зможе побувати в штаб-квартирі Ради Європи, яка перебуває у Страсбурзі.

Про це сьогодні повідомила перший заступник голови оргкомітету Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко», заступник голови обласної ради Людмила Давидова, повідомляє сайт облради.

Також організатори фестивалю розповіли, що в цьому році до традиційних шести номінаціях (на кращий ігровий, анімаційний, документальний фільм дитячої телестудії, кращу телепрограму і програму новин дитячої телестудії, телепрограму, зроблену для дітей), додалося ще номінація - на кращу радіопрограму дитячої студії.Також окремий приз в рамках телефестивалю буде вручатися від Міжнародного центру фільмів для дітей та молоді (CIFEJ).

Перший заступник голови оргкомітету телефестивалю також повідомила, що в наступному році з ініціативи Президента України Віктора Януковича в Україні планується заснувати державну програму підтримки дитячого телебачення, для чого буде відібрано кілька пілотних областей. Харківщина зі своїм досвідом проведення масштабного дитячого телефестивалю, вважає Людмила Давидова, має всі шанси бути серед регіонів, з яких розпочнеться реалізація даної програми.

Нагадаємо, 21 вересня 2012 в Харкові розпочне роботу IV Міжнародний дитячий телевізійний фестиваль «Дитятко». Тут зберуться юні телевізійники з України, Росії та Білорусі . Урочиста церемонія відкриття телефестивалю відбудеться 22 вересня о 12.00 у кінотеатрі «Довженко».

Автор: Менеджер сайта