У Харкові — Великий Слобожанський ярмарок (Фото)

23.09.2017 11:23 Культура
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
Великий Слобожанський ярмарок відбувся 23 та 24 вересня на відкритому майдані презентаційно-виставкового центру «Радмір-Експохол».

На ярмарку жителі та гості Харківщини ознайомилися з традиціями, колоритом, культурним надбанням районів і міст області, взяли участь у різноманітних розвагах та подивилися дводенний концерт кращих харківських виконавців і фольклорних колективів регіону на головній сцені ярмарку.

В ході ярмарку близько 500 товаровиробників і підприємців представили свою кращу продукцію.

Великий Слобожанський ярмарок відвідали голова ХОДА Юлія Світлична, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, представники іноземних делегацій, які брали участь у ІХ Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». Серед них Надзвичайний і Повноважний посол Сербської Республіки в Україні Раде Булатович, Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Албанія в Україні Шпреса Курета, Перший секретар Посольства Королівства Швеція в Україні Луіс Мерсінг тощо.

Окрім районів Харківщини, свою продукцію представили учасники з Івано-Франківської, Одеської, Дніпропетровської, Полтавської, Сумської та інших областей.

 

Микола Мельник

Автор: Менеджер сайта