Зеленський та Басков танцювали у Москві під хіти, які співав артист-дебютант з-під Харкова (ФОТО)

26.02.2013 14:47 Культура
фото Миколи Рябухи фото Миколи Рябухи
До Дня захисника Вітчизни 22 лютого уродженець селища Близнюки Харківської області Микола Рябуха взяв участь у шоу-концерті "Про що співають чоловіки", який проходив у Крокус Сіті Холі в Москві.

Концерт присвячувався 23 лютого і 8 березня одночасно, це було свято гумору та сміху. Чоловіки виконували жіночі хіти минулих років, а жінки - чоловічі. Ведучі концерту Микола Басков і Володимир Зеленський не давали глядачам нудьгувати, танцюючи під пісню Алли Пугачової "Арлекіно", яку виконував Микола Рябуха.







Московські критики високо оцінили вокальну майстерність нашого земляка, зазначивши що у 21-річного українця ще не так багато досвіду виступів у збірних концертах такого рівня. Деякі навіть назвали це дебютом. Хоча Микола часто виступає в Кремлівських концертах, в КЗ "Росія", Колонному Залі Союзів та інших престижних залах російської столиці. Однак у шоу-концерті він виступив вперше.

Раніше 22 лютого артист виступив у Будинку Ветеранів Війни в Москві, а вдень взяв участь у святковому концерті в Мерії Москви. Зал аплодував нашому землякові стоячи.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта