Афера з наркотиками. Провідник потягу Сімферополь - Москва попалився у Харкові

фото Харківської митниці фото Харківської митниці
Під час прикордонно-митного оформлення вагону № 7 потягу «Сімферополь-Москва» упункті пропуску «Козача Лопань», на ймовірне місце приховування наркотиків вказав прикордонний собака.

У міжстельовому просторі туалету прикордонники виявили два пакунки прямокутної форми замотані скетчем з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, вагою 1 кілограм 338 грамів.

З’ясувалось, що провідник цього ж вагону, ще на станції відправлення потягу помітив дивний збіг обставин. А саме, те що в сусідньому вагоні в якості пасажира прямував громадянин України 1970 року народження, діючий провідник потягів закордонного прямування цього ж напрямку. Цей чоловік, на думку провідника вагону, міг бути причетним до незаконного переміщення через кордон наркотичних засобів.

При розмові правоохоронців із вказаним колегою-провідником, останній дуже нервував та намагався вийти з потягу. З пояснень провідника вагону № 7 слідує, що його колега самостійно у відсутності провідників, під час стоянки потягу в парку по місті Сімферополь зайшов у вагон в якому знаходився невідомий час і мав змогу приховати зілля.

Встановлено, що колега-провідник має при собі два квитки на потяг - один маршрутом Сімферополь - Козача Лопань, другий Козача Лопань – Москва. При цьому, при огляді його особистих речей співробітниками пункту пропуску виявили поїзні ключі.

Наразі провідника потягу та особу, ймовірно причетну до зазначених подій, передано співробітникам СБУ.

Автор: Администратор сайта