Балон зі стисненим повітрям знайшли в обладміністрації. Пояснення активістів

http://balakovo24.ru/ http://balakovo24.ru/

Заступник екс-губернатора Михайла Добкіна Василь Хома провів сьогодні екскурсію для журналістів по кабінетах облдержадміністрації.

Читайте також: Заступники Добкіна звільнилися. У ХОДА вночі були заворушення

В кабінеті ХОДА №27 журналісти виявили балон зі стисненим газом. На запитання журналістів до активіста Самооборони (він також назвався представником Правого сектора), навіщо у приміщенні зберігається такий балон, він відповів, що балон з газом зберігають для пневматичного інструменту. 

На запитання журналістів, чи використовується скраплений газ для пневматичної зброї, активіст заявив, що газ використовують лише для пневматичного інструмента. 

У той же час активіст показав пейнтбольну зброю і сказав, що вона потрібна активістам для того, щоб тренуватися і мати бойову готовність. На запитання, як саме тренуються активісти, пресі пояснили, що активісти збирають, розбирають та чистять  пейнтбольну зброю.

Також між Василем Хомою та активістами Самооброни сталася словесна суперечка. Активісти вимагали звільнення чиновника. Василь Хома зняв краватку і сказав, що віднині він просто громаднин України і всіх чекає на координаційній раді, аби вирішити всі питання та уникнути сутичок. 

 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта