Очевидці про страшне ДТП під Сумами: водій маршрутки проігнорував всі сигнали (ФОТО)

фото www.0542.ua фото www.0542.ua
Поїзд розніс мікроавтобус на дві половини: передня частина пролетіла близько 60-и метрів, а задня частина - близько трьох сотень метрів.

Водій вантажного автомобіля, який стояв з протилежного боку, повідомив що, незважаючи на працюючу звукову сигналізацію, червоний сигнал світлофора і застережливий сигнал машиніста поїзда, маршрутка поїхала далі, не зупиняючись.



- Ми йому сигналили, що їде поїзд, але він не реагував, а дивився на стоїть з протилежного боку комбайн, - заявив свідок події.



Після зіткнення люди побігли до уламків понівеченого транспортного засобу. З передньої частини витягли трьох людей, включаючи водія. Вони дивом залишилися живі. Біля «голови» поїзда два пасажири - дитина і жінка, які сиділи в самому кінці салону, - також вижили.



- Удар був настільки сильний, що людей позаду «приліпити» до бічної частини поїзда. Їх затиснуло. Хто потрапив у центр - всі загинули, - ділиться враженнями очевидець.

Уздовж усього гальмівного шляху поїзда розкидані уламки мікроавтобуса, тіла загиблих, їхні речі. У деяких відірвані частини тіла.



Варто відзначити, що переїзд досить відкритий і ніщо не заважає широкому огляду

Нагадаємо, 4 лютого близько 14:50 на нерегульованому залізничному переїзді, біля селища Вири (Білопільський р- н), пасажирський потяг протаранив мікроавтобус «Рута», який слідував за маршрутом «Ворожба-Суми». Поїзд прямував за маршрутом «Харків-Ворожба».

Джерело: 0542.ua
Автор: Администратор сайта