Труп молодого харків'янина знайшли у шахті каналізації (Фото)

Фото: поліція Харкова Фото: поліція Харкова
Поліцейські Харкова затримали двох чоловіків за вбивство знайомого.

10 жовтня о 20:50 до Холодногірського відділу поліції надійшла інформація про те, що знайдено тіло чоловіка в каналізаційному колодязі на вулиці Ільїнській. Попередньо експерт встановив, що на тілі невідомого є ознаки насильницької смерті, а саме численні тупі травми голови.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські затримали двох осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявились 35- та 48-річний раніше судимі громадяни, мешканці міста Харкова. Досудове слідство встановило, що вночі підозрювані разом з потерпілим пиячили у підвальному приміщенні. Між ними виник конфлікт. У результаті підозрювані почали бити руками і ногами потерпілого, від чого той знепритомнів. Щоб приховати злочин, чоловіки кинули тіло 31-річного знайомого до шахти колодязя, який знаходився неподалік від місця події. 

Фото з місця злочину

Як розповів начальник Холодногірського відділу поліції Дмитро Плотніков, зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловікам повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Відносно них обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Арсенал зброї знайшли в приватному будинку під Харковом (Фото)

Максим Грек

Автор: Администратор сайта