Безкоштовний Інтернет з’явився в селищі на Харківщині

05.07.2017 13:15 Область Online
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
У Близнюківському парку відпочинку з’явилася зона вільного wi-fi.

Двигуном прогресу” виступила молодь, яка прийшла до місцевої влади з проханням, там підтримали їх ідею.

- У нас дуже активна молодь, - розповів “СК” Близнюківський селищний голова Геннадій Король. - Хлопці й дівчата вже другий рік приходять до нас зі своїми ініціативами. Так, за їх проханням було парк реконструйовано і ще багато чого зроблено. Наразі вони створюють свою молодіжну громадську організацію “Близнюківська молодіжна казна ідей”. Хоча ця організація на стадії реєстрації, по факту працює вже другий рік.

За словами мера Близнюків, молодіжна ініціатива сподобалася не тільки владі, а й місцевим бізнесменам. Тож зібралися всі разом і провели обговорення, де краще зробити зону вільного wi-fi — зупинилися на парку. Було розроблено проект та встановлено три роутери. Загальна сума проекту - близько 10 тисяч гривень.

- Ідея була втілена гуртом — за гроші місцевого бюджету та різних партнерів, - зазначив Геннадій Король. - Багато хто з підприємців був зацікавлений у цьому проекті, тому кожен вніс свою лепту. Це один з небагатьох випадків, коли їм не потрібно було пропонувати взяти участь, вони самі казали: “Давайте ми приєднаємося, але разом з цим тут встановимо відеоспостереження, а тут прокладемо кабель”.

У Харкові на матч футбольної збірної продаватимуть іменні квитки

Наразі зону безпарольного wi-fi активно використовує не тільки молодь, але й старше покоління. За словами селищного голови, він часто бачить у парку дідусів з планшетами, які завдяки гаджетам обмінюються інформацією.

Юлія Міронюк

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта