Футбольна драма у Високому

12.09.2017 05:55 Область Online
Фото: tysa1.tv Фото: tysa1.tv
У черговому турі чемпіонату Харківської області з футболу «Зміїв» і куп'янський «Металург» подарували глядачам справжнє видовище.

Центральний матч 15-го туру в групі А пройшов на УТБ «Металіст» у Високому, де «Зміїв» приймав сусіда по турнірній таблиці куп'янський «Металург». І ця гра сповна виправдала очікування вболівальників: команди подарували глядачам справжню драму. Хоча спочатку нічого не віщувало подібного.

Перший гол в цьому матчі був забитий лише під завісу першого тайму, коли на 43-й хвилині номінальних господарів вивів вперед Максим Давиденко. Команда-лідер вирішила не відкладати справу в довгий ящик і практично відразу після перерви подвоїла свою перевагу. На 48-й хвилині відзначився Максим Єрмоленко.

Харківські хокеїсти розгромили броварських “вовків”

Під кінець першої години гри Дмитро Лебідь реалізував пенальті, скоротивши відставання в рахунку до мінімального. Але на 74-й хвилині номінальні господарі повернули собі перевагу в два голи: Єрмоленко оформив дубль. Думалося, що зміївчани спокійно доведуть справу до бажаної перемоги, але куп'янчанам були проти цього. Спершу, на 88-й хвилині, Лебідь реалізував ще один пенальті. А вже в компенсований арбітром час за іронією долі рахунок в матчі закрив той, хто його відкрив, Давиденко забив у свої ворота, встановивши кінцевий рахунок в матчі 3:3.

Савелій Мякушко

 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта