Найспортивніші сім'ї обирали на Харківщині

10.04.2017 10:20 Область Online
Фото з соцмереж Фото з соцмереж
Їх не злякали спортивні завдання та перешкоди, а їхня сімейна дружба, вміння прийти на допомогу одне одному та жага до перемоги не мали меж, тому і привели до золотих кубків і тріумфу.

Родини з Харківщини стали переможцями в обласній Спартакіаді та справжніми героями у себе вдома.

24 березня змаганнями «Мама, тато, я – спортивна сім’я» стартувала обласна Спартакіада з масових видів спорту серед районів і міст Харківської області.

У рамках Спартакіади також відбудуться такі змагання: «Козацькі розваги», «Фестиваль спортивної риболовлі», «Спартакіада серед допризовної молоді» та «Спартакіада серед фізкультурних працівників».

Усього в цих змаганнях беруть участь 27 районів і шість міст нашого регіону, тобто 33 команди, які розділено на дві підгрупи шляхом жеребкування. У кінці року за результатами п’яти етапів і буде визначено кращі команди кожної з підгруп.

Так, у першому етапі Спартакіади виступили 23 сім'ї. Перемогу в першій підгрупі здобула сім’я Педченків з Харківського району. За ними розташувалося тріо Холодкових з Куп’янська, а трійку призерів замкнув колектив Гнідих із Красноградського району.

В іншій підгрупі найсильнішою виявилася сім’я Наконечних, яка представляла Куп’янський район. «Срібло» залишилося за Лиманськими з Дворічанщини, а «бронза» – у родини Мідних із Сахновщинського району.

У соцмережах шириться нова небезпечна підліткова гра

Детальніше про призерів Спартакіади читайте у статті.

Марина Проценко, Олександр Гаркавець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта