Школярі створили великий мурал під Харковом (Фото)

14.06.2017 12:40 Область Online
Фото надані героєм публікації Фото надані героєм публікації
Учні Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6, взяли участь в освітньому проекті «Відкривай Україну».

У результаті - школярам вдалося створити нове та яскраве "обличчя" рідного міста. А зробили вони це оригінальним способом - розмалювавши на під'їзді до залізничного вокзалу Люботина паркан, де раніше були різні непривабні записи.



Ідея виникла у школяра Артема Ряшина, який прочитав в Інтернеті відомості про те, що у багатьох країнах Америки та Європи люди, аби підняти настрій, створюються мурали - художні розписи стін будинків та парканів. Цю думку підтримала і команда.



- Обговорювали різні пропозиції майбутнього зображення, але дійшли єдиної думки, щоб написати назву міста, а в кожній  літері намалювати місцеві пам'ятки, - розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 Вікторія Білоус. - Розробивши ескіз, учні  знайшли підтримку місцевих депутатів та керівництва Південної залізниці, які допомогли придбати матеріали.



Протягом тижня після уроків люботинські школярі ходили до муралу та створювали яскравий малюнок, і уже сьогодні усі місцеві та гості міста можуть милуватися новим "обличчям" міста.

Унікальні бібліотеки з'явилися у Куп'янську (Фото)



Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта