Сучасний кабінет біології обладнають у сільській школі на Харківщині

04.05.2017 08:14 Область Online
http://kharkivoda.gov.ua http://kharkivoda.gov.ua
До початку навчального року в Пархомівській загальноосвітній школі Краснокутського району з'явиться сучасний кабінет біології.

Необхідне навчальне обладнання закуплять за кошти обласного бюджету, повідомили на сайті ХОДА.

 Таку обіцянку колективу школи дала голова ХОДА Юлія Світлична в ході робочої поїздки до Краснокутського району.

У 2016 році в школі вже виконали деякі ремонтні роботи.

Кошти на ремонт були виділені з обласного бюджету за ініціативи Юлії Світличної. З проханням допомогти привести в належний вигляд школу до неї в 2015 році звернулися батьки учнів.

- На той момент у школі давно не проводили ремонт: провалилися підлоги, облізли стіни, стелі були в аварійному стані. Юлія Олександрівна пообіцяла допомогти - і в минулому році школу відремонтували, встановили пластикові двері, сучасне освітлення. Також ми отримали сучасне обладнання - для кабінетів фізики та інформатики, - розповіла директор школи Світлана Москаленко.

Розвиток сфери освіти, зокрема - зміцнення матеріальної бази сільських шкіл, - один з пріоритетів керівництва ХОДА, зазначила Юлія Світлична. Вона запевнила, що робота в цьому напрямку буде продовжуватися.

- Ми бачимо, що в школі був виконаний якісний ремонт, діти вчаться в хороших умовах. Крім того, тепер тут є нове сучасне обладнання, завдяки якому вчитися цікавіше. Таке обладнання отримають більшість шкіл області, основний акцент робимо на опорні школи, - підкреслила Юлія Світлична.

Олександр Ушаков

Автор: Менеджер сайта