Харківський школяр виграв великі гроші на олімпіаді ПриватБанку

30.05.2017 12:11 Суспільство
Своїми знаннями та креативним мисленням дев’ятикласник Артем Філімонов заробив 50 тисяч гривень.

Дев’ятикласник харківської спеціалізованої школи № 119 Артем Філімонов став головним переможцем щорічної національної фінансової олімпіади ПриватБанку “Фінансовий геній”. Своїми знаннями та креативним мисленням хлопець заробив 50 000 гривень. Їх можна буде витратити на оплату навчання у будь-якому виші країни. Про нагороду Артема розповіли на урочистих заходах з приводу закінчення навчального року.

Свій “останній дзвоник” Артем чекатиме ще два роки. Але сьогоднішні випускники можуть йому позаздрити, адже фінансовому генію вже гарантований вступ та навчання у вищій школі. І Артем це дійсно заслужив. Як виявилося, він цього року став ще й призером обласних олімпіад з фізики та історії. Саме історією та правознавством по-справжньому захоплюється Артем. Куди витратити зароблені гроші, він ще не вирішив. Але зважаючи на успіхи в історії, фізиці, економіці - перед хлопцем відкриті усі двері.

- Економіку у школі ми навіть ще не проходили, - розповідає Артем Філімонов. - До цього закінчив БізнесШколу ЮніорБанку. Коли прийшло запрошення на участь у фінансовій олімпіаді - вирішив спробувати на удачу. Заочні інтернет-завдання виконав самостійно без зайвих зусиль. Після того, як запросили на другий тур, трохи здивувався. Кілька днів приділив підготовці разом із шкільним вчителем економіки. Вирішальними завданнями для перемоги, вважаю, стали публічний виступ та презентація проекту розвитку ЮніорБанку.

На презентації Артем запропонував удосконалити Приват24, додавши туди функцію “Запит коштів”. На випадок, коли юніору (юному клієнту ПриватБанку) терміново знадобляться гроші, він може через Приват24 надіслати запит батькам і, при підтвердженні запиту, миттєво отримати кошти на свою картку ЮНІОРА. 

КРАЩІ ДЕРГАЧІВСЬКІ ШКОЛЯРІ ОТРИМУВАТИМУТЬ СТИПЕНДІЮ

- В успіху фінансового генія ми бачимо частинку і нашого внеску, - говорить керівник напрямку "ЮніорБанк" ПриватБанку в Харківській області Тетяна Шихова. - Навчання у БізнесШколі - це хороша можливість дізнатися більше про світ фінансів і економіки. Крім теоретичних знань, слухачі отримають практичні навички побудови бізнес-планів, навчаються захищати свої проекти. Спілкування з топ-менеджерами банку, знайомство з методикою і технологією банківських процесів розширить кругозір школярів. А головне, ті старшокласники, які вирішили у майбутньому пов'язати свою долю з професією фінансиста зможуть перевірити правильність свого вибору.

Цього року в олімпіаді взяли участь майже 1 000 учнів з 268 населених пунктів України. “Фінансовий геній – 2017” став і рекордсменом з успішного виконання конкурсних завдань. Завдання першого туру олімпіади успішно виконали 260 школярів, а до фіналу олімпіади увійшли 20 учасників, які набрали максимально можливі конкурсні бали. Призери олімпіади за друге та третє місця отримали 15 000 і 10 000 гривень, відповідно.

Автор: Администратор сайта