Нові правила вступної кампанії на Харківщині

06.07.2017 12:15 Суспільство
Фото з соцмережи Фото з соцмережи
Скорочено кількість заяв від одного вступника.

Цьогоріч Міносвіти скоротило кількість заяв від одного вступника, якщо в минулому році дозволялося 15, то в цьому тільки дев’ять.

- В цьому році скорочено кількість заяв від одного вступника до дев’яти на чотири спеціальності. В 2016 році можна було подавати 15 заяв на п’ять спеціальностей. А ще цьогоріч прийом заяв абітурієнтів для вступу у виші ІІІ-ІV рівня акредитації проходитиме виключно в електронній формі з 12 по 26 липня (крім тих вступників, які мають спеціальні права на участь в конкурсі чи право зарахування за квотами тощо), - розповів про новинки вступної кампанії 2017 заступник директора Департаменту науки і освіти ХОДА Олександр Труш.

Також освітянин зазначив, що з 29 червня почалася реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів, які будуть вступати на денну форму навчання.  Крім цього, вже розпочався і триватиме до 14 липня прийом заяв та документів до вишів І-ІІ рівня акредитації на основі базової загально-середньої освіти на денну форму навчання.

Безкоштовний Інтернет з’явився в селищі на Харківщині

Зі стартом вступної кампанії у Департаменті науки і освіти ХОДА відкрито “гарячу лінію”, яка працюватиме до 30 серпня 2017 року. Отримати консультацію, поскаржитися можна за телефоном - 705-03-04.

Юлія Міронюк

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта