П’ять районів Харківщини отримали шкільні автобуси (ФОТО)

04.10.2012 12:48 Суспільство
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова
Сьогодні обласний шкільний автопарк поповнився 6 новенькими автобусами. Цього разу автотранспорт отримали Лозівський (2 автобуси), Первомайський, Сахновщинський, Близнюківський і Борівський райони.

Участь у церемонії вручення сертифікатів і ключів взяли голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін і голова обласної ради Сергій Чернов.


- Це приємна подія, адже відтепер ще одна частина головних мешканців Слобожанщини забезпечена автотранспортом, - зазначив Михайло Добкін. - У серпні місяці ми отримали 40 шкільних автобусів і в  наступному році наша область повністю завершить програму «Шкільний автобус». Але на цьому робота в цьому напрямку не закінчиться, адже потім будемо оновлювати шкільний автопарк.


   У свою чергу, Сергій Чернов розповів, що забезпечення школярів новенькими автобусами дає змогу дітям діставатися до навчальних закладів у комфортних умовах. Також паралельно з цим винаходяться необхідні кошти і для ремонту доріг у сільській місцевості, і для будівництва дитячих садочків та ремонт шкіл.
Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта