Військово-патріотичний табір відкриється під Харковом

12.07.2013 11:26 Суспільство
У серпні цього року на Харківщині вперше працюватиме військово-патріотичний табір "Турист".

- Табір буде являти собою щось на кшталт скаутських таборів у США, але з урахуванням нашого менталітету. До роботи з молоддю будуть залучені представники різних структур, у тому числі спеціалісти МНС, органів МВС, ДАІ, органів Міністерства оборони з тим, щоб створити умови для патріотичного виховання молоді, - розповів кореспонденту "СК" заступник начальника Управління у справах сім`ї та молоді Департаменту у справах сім`ї, молоді та спорту ХОДА Євген Шаньшин.

Установа, де планують створити військово-патріотичний табір «Турист», раніше належала заводу «Електроважмаш». На території планують відремонтувати стаціонарну їдальню, в якій є газ, електрика і вода, але діти житимуть в наметах.

За інформацією Євгена Шаньшина, в умовах наметового містечка діти зможуть не тільки відпочити, але й реалізувати себе у військовому мистецтві, отримати патріотичне виховання, поповнити знання з історії.

- Тобто, це буде цілий комплекс заходів, -каже Євген Геннадійович. - Отримати інформацію про початок роботи наметового табору можна буде безпосередньо у нашому Департаменті, в Чугуєвській міській раді. Дай Боже, щоб кількість бажаючих потрапити до «Туристу» збігалася з потужностями, можливостями і потенціалом наших таборів.

Катерина Терещенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта