Добкін з трибуни розповів, навіщо зібрався "Український фронт" (ФОТО)

22.02.2014 10:28 Влада
Фото Тетяни Василець Фото Тетяни Василець
Сьогодні у харківському Палаці Спорту зібралися делегати з Півдня та Сходу України, аби взяти участь у засіданні організації "Українського фронту".

Із трибуни виступив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

- Як тільки нас не називали! Але нас багато, а ще більше на півдні та сході країни, у Криму. Сьогодні ми вирішуємо, як нам жити, як не допустити того кошмару, як зберегти ті території, які сьогодні ще не у вогні. У Києві сьогодні протестують ті, хто живе за принципом "хто сильніше - той правіший". Чи можемо собі дозволити мовчати і чекати, поки все закінчиться? Самі вони не розійдуться! Наше завдання без агресивної риторики обрати низку правильних рішень, як за допомогою органів місцевого самоврядування не допустити кровопролиття і розрухи, - сказав Добкін з трибуни.



- Як чиновник можу сказати, керівництво по вертикали влади втрачене! Звернутися хочу до гарячих голів, які чекають приходу нової влади: ми не збираємося розколювати країну, ми збираємося її зберегти, - зазначив Михайло Добкін.



На заході присутні голова Харківської облради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес, губернатор Донецької області Андрій Шишацький , керівник Ради міністрів АР Крим Анатолій Могильов , голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк , губернатор Дніпропетровської області Дмитро Колесников , голова Донецької обласної ради Андрій Федорук , заступник голови Верховної Ради Криму Сергій Донич , голова Луганської облради Валерій Голенко , голова Севастопольської міської ради Юрій Дойников , голова Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба , голова Дніпропетровської облради Євген Удод , Донецький міський голова Олександр Лук'янченко.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта