У Харкові створили всеукраїнське об’єднання – альтернативу Майдану (ФОТО)

01.02.2014 12:22 Влада
фото Інни Пирлик фото Інни Пирлик
Сьогодні у харківському Палаці спорту відбувся Всеукраїнський зліт керівників первинних організацій Партії регіонів.

До Харкова прибули делегації із 20 областей України – Одеської, Запорізької, Дніпропетровської, Тернопільської, Київської та інших. Також на зібрання прийшли представники різних громадських організацій, духовенства та байкери.

ФОТО ЗІ ЗЛЬОТУ ДИВІТЬСЯ ТУТ:

Нагадаємо, що ідея провести такий зліт виникла з метою пошуку шляхів вирішення політичної кризи, що склалася в Україні, а також показати іншу точку зору на ситуацію в країні, відмінну від Євромайдану.

Відкрив зліт голова Харківської обласної організації Партії регіонів Михайло Добкін. За його словами, сьогодні Україна розділилася на дві частини. На його думку, значною мірою розкол відбувається також і через журналістів, які не завжди правильно висвітлюють події.

- Ми станемо тією частиною, тією силою громадськості, яка покаже свою точку зору, альтернативну Майдану, - сказав Михайло Добкін. – Життя примушує нас відійти від суто партійного зібрання в стати тією силою, яка звільнить Україну.

Він додав, що, якщо ситуацію не можна буде вирішити мирним шляхом, члени партії вдадуться до інших методів в рамках діючого законодавства.

- Поки є хоч мінімальний шанс, ми повинні все урегулювати мирним шляхом і не допустити громадянської війни та кровопролиття, - додав Михайло Добкін.

Також виступили члени різних організацій.

- Опозиція і екстремісти нагнітають ситуацію, розбурхують свідомість людей, роблячи провокаційні і безвідповідальні заяви, за якими стоять тільки політичні амбіції і невгамовне бажання влади. У той час, коли в багатьох містах України панує хаос і блокована робота органів державних влади, Харків зумів не лише зберегти спокій і порядок, але і готовий сказати своє вагоме слово про шляхи вирішення майбутнього нашої країни, - сказала керівник Харківської обласної організації «Креавіта» Олена Шингарьова.

Усередині заходу учасники зльоту вирішили переформатувати його із партійного у зібрання новоствореного всеукраїнського союзу. Назвали цей союз «Український фронт».

- Це структура, куди можуть входити усі громадяни України, представники різних політичних партій, - сказав Михайло Добкін.- Через 70 років в Україні з’являється новий український фронт, який, як нащадок, буде звільняти нашу землю за прикладом наших дідів і прадідів, як це робили у війну.

Символом союзу стала георгіївська стрічка.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта