Заступники Добкіна звільнилися. У ХОДА вночі були заворушення

27.02.2014 07:57 Влада

Усі заступники губернатора Михайла Добкіна, який вчора подав заяву про звільнення, автоматично ідуть у відставку.

Про це сьогодні в ході брифінгу повідомив заступник губернатора Харківщини Василь Хома. Залишаються виконувати свої обов'язки двоє: перший заступник Валентин Дулуб та Василь Хома.

Читайте також: Самооборона має показати обличчя та скласти зброю - МВС

 З Харківської мерії зняли прапор Росії
                     
 Михайло Добкін подав заяву про відставку (ФОТО ЗАЯВИ)
                       
Наразі ситуація у приміщенні ХОДА не зовсім спокійна. Василь Хома повідомив, що близько 12 години ночі 26 лютого йому зателефонували з міліції та повідомили, що активісти з самооборони, які 22 лютого зайняли ХОДА, увійшли до правого крила першого поверху будівлі, де знаходиться кабінет з печатками та документами. Між хлопцями із самооборони, за інформацією Василя Хоми, відбулася сутичка.

Чи взяли активісти документи і чи збираються вони використовувати печатки, Хомі невідомо. На даний момент Василь Хома та журналісти увійшли до кабінету, куди раніше зайшли активісти самооборони. Слід відзначити, що спочатку активісти не хотіли впускати Хому та представників ЗМІ до кабінету. 

У той же час керівник відділу ХОДА підтвердила журналістам після огляду кабінету № 39, де власне зберігалися документи та печатки, що з приміщення нічого не пропало.

Також зазначимо, що наразі у кабінеті колишнього заступника губернатора Юрія Сапронова працює депутат Харківської облради від ВО "Батьківщина" Іван Варченко.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта