AdrenalinFest шоу під Харковом: із знаменитими гонщиками та відсутністю "розігріву"

18.09.2013 12:58 Спорт
http://mervy.net/ http://mervy.net/
Величезне за розмахом та 14-е за рахунком автозмагання з драг-рейсингу AdrenalinFest, що пройде 21 вересня в Чугуєві, обійдеться без концертів і співів.

Та організатори впевнені: глядачам буде, що згадати.

Драг-рейсинг — це гонки на прискорення, що класично проходять на дистанції 402 метри, або рівно чверть мілі. Задля того щоб виграти, боліди для цих гонок максимально полегшують, а двигуни “накручують” на повну. Найпотужніші драгстери мають двигуни в 5-6 тисяч кіньских сил, та розгнаняються до 500 кілометрів за годину. Боліди, що виступатимуть на харківському AdrenalinFest, матимуть максимальну потужність 1-1,5 тисяч “коників”, а швидкість - біля 300 кілометрів за годину в “найкрутішому” класі, але й це дуже і дуже багато.

На цьогорічному “Адреналіні” пройдуть 5 видів змагань: Фінальний етап Чемпіонату України по гонкам на прискорення; Фінальний етап національної серії за кубок ФАУ (Федерація Автоспорту України) по гонках на прискорення; Фінал кубку “Best of Retro AdrenalinFest”; Фінал кубку AdrenalinFest по автозвуку.

За перші місця будуть змагатися 70 драгстерів, 30 тюнінгованих авто та 30 монстрів автозвуку. Загалом у змаганнях та презентаціях візьмуть участь близько 200 машин.

Крім цього, організатори обіцяють презентації від автосалонів, а також байк-шоу. А от класичних для таких заходах концертів не буде. Адже цього року організатори “AdrenalinFest” роблять ставку саме на спортивну частку, яку з міркувань безпеки планується завершити засвітло.

З іменитих гостей змагання відвідає популярний телеведучій та гонщик Олексій Мочанов.

Артем Богдан

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта